Kran/grab

Vi kører på hele Sjælland og i København

Kran- og grabkørsel til privat og erhverv

Når du har brug for professionel assistance til dine kran- og grabopgaver, er Herfølge Vognmandsforretning dit sikre valg. Vi er kendt for vores pålidelighed og hurtige service på hele Sjælland og i København.

Hos Herfølge Vognmandsforretning håndterer vi alle former for kran- og grabopgaver eksempelvis i forbindelse med havearbejde, brolægning, afhentning af jord, bortkørsel, hvis du skal have gravet ud til terrasse eller noget helt andet.

Står du overfor en opgave der kræver kran- og grabservice, så tøv ikke med at kontakte os, så finder vi et uforpligtende tilbud.

Vi tager din tid seriøst

Ved Herfølge Vognmandsforretning forstår vi værdien af din tid. Derfor engagerer vi os i at levere en god og hurtig service – ofte inden for blot et par timer, hvis du har brug for os akut.

Vi sikrer, at aftaler altid overholdes, og holder arbejdspladsen pæn og ryddelig, så du kan fokusere på din hverdag, og ikke på at skulle rydde op efter andre.

Vi ved, at ethvert projekt, stort eller småt, kræver opmærksomhed på detaljerne. Hos Herfølge Vognmandsforretning leverer vi altid god service. Uanset om du er en privat husstand eller en større virksomhed, kan vi imødekomme dine behov.

Kontakt

Vælg Herfølge Vognmandsforretning, når du ønsker pålidelig kran- og grabservice på Sjælland og i København. Tag fat i os i dag, og mere om hvordan vi kan hjælpe netop dit projekt.

Kontakt os på 40 71 95 81 eller send en henvendelse via vores formular, så vender vi retur hurtigst muligt.

  • Hurtig service

    Vi er kendt for vores hurtige service – og vi kan ofte være på din adresse inden for et par timer, når du har akut behov for os. Kontakt os og hør om dine muligheder.

  • Pålidelighed, kvalitet og effektivitet

    Vores kerneværdier skal sikre, at du som kunde oplever god service hver gang. Derfor leverer vi altid effektiv service af høj kvalitet inden for aftalte tidsrum.

  • En aftale er en aftale

    Hos Herfølge Vognmandsforretning er en aftale en aftale. Vi stræber efter at levere god service og give realistiske deadlines, du altid kan stole på.

Få et uforpligtende tilbud