Containerudlejning

Vi leverer containeren, når du skal bruge den, og afhenter den igen, når den er fyldt

Lej en container til affald

Har du brug for at leje en container til eksempelvis håndtering af blandet affald som bygge- eller haveaffald? Hos Herfølge Vognmandsforretning tilbyder vi fleksibel containerudlejning til både private og erhvervskunder.

Uanset opgavens omfang er en container en effektiv og praktisk løsning. På den måde kan du nemt og hurtigt komme af med dit affald, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på det projekt, du står overfor.

Skal du beskære træer eller klippe hækken, er en container en ideel løsning til det haveaffald, der produceres. Det samme gælder ved byggeprojekter, hvor der altid vil blive produceret en masse byggeaffald.

Vi sørger for aflevering og afhentning, når du har brug for det. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Sjælland og København.

Høj service og skræddersyede løsninger

Hos Herfølge Vognmandsforretning er vi dedikeret til at yde en høj service og skræddersyede løsninger. Vi kan vejlede dig om det mest passende antal containere til din opgave, og vores pålidelige leverings- og afhentningsservice sikrer, at processen forløber gnidningsfrit.

Vi overholder alle gældende miljøregulativer og sikrer, at dit affald bliver bortskaffet på ansvarlig vis. Med Herfølge Vognmandsforretning er du sikret på en professionel og pålidelig affaldshåndtering.

Tag kontakt til os i dag

Kontakt os i dag, så kan vi drøfte dine behov. Ring på 40 71 95 81 og indhent et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

  • Hurtig service

    Vi er kendt for vores hurtige service – og vi kan ofte være på din adresse inden for et par timer, når du har akut behov for os. Kontakt os og hør om dine muligheder.

  • Pålidelighed, kvalitet og effektivitet

    Vores kerneværdier skal sikre, at du som kunde oplever god service hver gang. Derfor leverer vi altid effektiv service af høj kvalitet inden for aftalte tidsrum.

  • En aftale er en aftale

    Hos Herfølge Vognmandsforretning er en aftale en aftale. Vi stræber efter at levere god service og give realistiske deadlines, du altid kan stole på.

Få et uforpligtende tilbud