Bortkørsel af jord og affald

En pålidelig løsning når du har brug for effektiv og hurtig bortkørsel

Vi sikrer den bedste proces

Hvis du leder efter en professionel service til bortkørsel af jord og affald på Sjælland og i København, kan Herfølge Vognmandsforretning imødekomme dine behov. Vi er specialiseret i at gøre processen mere overskuelig, uanset om du er privatperson eller en erhvervskunde.

Koordinering af bortkørsel af jord og affald kan være kompliceret, og somme tider har du brug for hurtig service lige nu og her. Med vores hurtige og effektive service, som ofte kan organiseres inden for blot et par timer, stræber vi efter at minimere ulejligheden for dig.

Vi lægger vægt på overholdelse af aftaler og arbejder ihærdigt for at sikre, at opgaverne bliver udført til tiden. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en pålidelig vognmand, så laver vi et uforpligtende tilbud.

Ansvarlig affaldshåndtering

Vi er i Herfølge Vognmandsforretning forpligtet til at tage hensyn til miljøet. Vi sikrer ansvarlig affaldshåndtering, hvis du f.eks. skal have kørt forurenet jord væk.

Derudover værdsætter vi dialog med vores kunder. Hvis du har specifikke behov til vores service, er det vigtigt for os at kende til dine forventninger, så vi har mulighed for at imødekomme dem.

Et af vores kendetegn er vores omhyggelighed. Efter vi har afhentet jord eller affald sørger vi for at efterlade arbejdsområdet rent og ryddeligt, så du ikke skal bekymre dig om oprydning – det er en del af vores service.

Kontakt os

Uanset omfanget er du sikret en professionel, pålidelig og ansvarlig service, når du vælger Herfølge Vognmandsforretning. Kontakt os i dag for at drøfte dine behov, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Ring på 40 71 95 81 eller send en henvendelse via vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

  • Hurtig service

    Vi er kendt for vores hurtige service – og vi kan ofte være på din adresse inden for et par timer, når du har akut behov for os. Kontakt os og hør om dine muligheder.

  • Pålidelighed, kvalitet og effektivitet

    Vores kerneværdier skal sikre, at du som kunde oplever god service hver gang. Derfor leverer vi altid effektiv service af høj kvalitet inden for aftalte tidsrum.

  • En aftale er en aftale

    Hos Herfølge Vognmandsforretning er en aftale en aftale. Vi stræber efter at levere god service og give realistiske deadlines, du altid kan stole på.

Få et uforpligtende tilbud